Najnovšie recenzie zo sekcie Zámky na bicykel
Trochu tuhy ale hutný zámok
- Drahá doprava do alza boxu
- odolny a zaroven velmi pekny zamok, je celkom sikovny, jednoduchy na pouzivanie, dostanete k nemu aj puzdro, cize bude este lepsie prenosny, abus = kvalita
- super odolny a zaroven velmi pekny zamok, je to naozaj kvalitka, vrelo odporucam
Netreba nosiť kľúče, číselný kód sa dá nastaviť, dostatočná dĺžka, spĺňa účel.
odporúčam
Bezpečný zámok dokonalé ukotvenie pod sedadlo bicykla.
Neoplatí sa..
- Kvalitný zámok na bicykel.
- Bezchybný, presne taký, aký som očakával
- Cenovo prístupný
- Kvalitný
Zámok je výborný, jednoduchá manipulácia, skladný, dostatočne dlhý, odolný, bezpečný, cenovo prístupný. Váha je primeraná dĺžke a bezpečnosti zámku. U skladacích zámkov je očakávaná vyššia hmotnosť, ale s tým je potrené vopred rátať. Vysoká spokojnosť. Ďakujem.
- riadny a silný zámok, veľká spokojnosť.
- kamaráti ho volajú facefucker a odporúčajú aj ako prvok osobnej obrany
- nie je až tak ťažký, ako som sa bál, nezavadzia
- zamknem aj dva bicykle
- hlasny
- mohutny
- integrovana bateria
- staci sa ho dotknut az sa spusti alarm, bez upozornenia. Bolo by lepsie ak by prvom dotyku len zapipal, pri druhom spustil alarm. Ja ho mam na bicykli, a staci ze sa on niekto co i len obtrie a uz huci, na motorke by to mozno nebol taky problem, nakolko je stabilnejsia, takto dost plasi susedov.
Obcas je tazke zamok otvorit a clovek spusti alarm aj viac krat, kym sa mu to podari. Nabuduce by som asi kupil zamok s bluetooth, ktory sa dialkovo deaktivuje.
potrebný
Tento zámek jsem si vybral proto,že splňoval moje představy o zabezpečení ebaiku a byl v střední cenové skupině. Zatím ještě nevyzkoušen v terénu a prakticky ,ale kvitujem délku 90 cm,která by měla stačit na upevnění ebaiku k nějaké konstrukci. Výzorově vypadá dobře a doufám,že splní moje bezpečnostní představy o zabezpečení ebaiku.
za tú cenu spokojnosť
myslím ,že splní svoj účel
- Pevný zámok
- Netuším
- velmi masivny zamok a retaz. zlodej by ho musel odstranit iba flexou s velkym hlukom. urcite nie kliestami alebo sprejom a kladivkom. kluc vyzera bezpecnostny, kvalitny.
- bezpecnostna uroven 19 z 20
- retaz chranena textilom a zamok plastovym potahom.
- zamykanie ide lahko
- pomocou oka na retazi je mozne zamok priviazat aj na vzdialenejsi stlp. do vzdialenosti cca 70cm od motorky. alebo je mozne zviazat dve motorky dohromady.
- tazky a velky. dan za bezpecnostnu uroven. vaha cca 5kg, v kufri zabera zlozeny objem asi 3L.
masivny a velmi kvalitny zamok. neda sa ani porovnat oproti tym co som pouzival doteraz. uz pouzivam iba tento zamok.ostatne hracky som vyhodil.
vyzera pevne
- pekná, netradičná farba
- ľahký
- na krátkodobé uzamknutie dostačujúci
Zobrazujem 101 - 120 zo 307 recenzií « Predchádzajúci 1...4 5 [ 6 ] 7 8...16 Ďalšie »