Najnovšie recenzie zo sekcie Zámky na bicykel
- kvalitná klatka
- hmotnosť ale to sa dalo čakať
jednalo asi len o vadný kus,zamok sa mi ešte v ten den pokAZIL.Nešiel odomknúť.Tovar som ale nereklamoval
- Spĺňa svoj účel
- Dobrá cena
Odporúčam všetkým...
je tenší, ale na krátkodobé uzamknutie bicykla snáď stačí
- dľžka
Je trosku tazsia, ale kvoli bezpecnost sa to oplati.
- Kvalitný zámok vo svojej bezpečnostnej kategórii (6 z 20)
- Bezproblémové zasúvanie a vysúvanie kľúča do vložky zámku (u niektorých konkurenčných produktoch som takéto problémy registroval)
- Žiadne
- Určite odporúčam pri zohľadnení kategórie bezpečnosti (v prípade požiadavky na vyššiu bezpečnosť výrobca ponúka aj vyššie bezpečnostné kategórie napr. "ABUS CityChain", treba však rátať s vyššou cenou a hmotnosťou - Ja osobne používam obidve)
- Veľmi kvalitný a masívny zámok (Kategórii bezpečnosti 12 z 20).
- Kľúčová vložka zabezpečená voči planžetovaniu a odvŕtaniu
- Vzhľadom na reťazové vyhotovenie pri jazde na bicykli zámok natriasaním trocha cvendží / nie vada samotného výrobku :-) /
- Vzhľadom na kalenú oceľ zámok má aj svoju hmotnosť s ktorou treba počítať (2,4 kg na 110 cm)
- Vzhľadom na implementovanú bezpečnosť kľúčovej vložky kľúč sa nezasúva 100% hladko ako po masle (možno na 95%) ale inak je úplne bezproblémový (pre porovnanie - skúšal som aj lacnejšie produkty so snahou o zabezpečenie avšak u nich som mal problém vôbec kľúč zastrčiť alebo vybrať.)
- Celková bezpečnosť zámku je na vysokej úrovni. Záleží len na kupujúcom koľko je ochotný investovať do ochrany vzhľadom na Cenu zámku a Hmotnosť.
- retaz aj zamok su naozaj robustne, na nasilne odomknutie bude treba vynalozit naozaj vela sil a casu
- so zamkom nie je jednoducha manipulacia, po odomknuti zamku vam v ruke zostanu vratane kluca 4 rozne casti s ktorymi sa nezamyka bicykel prave lahko
manipulacia so zamkom je problemova, zamykat bicykel niekolkokrat denne je obtazujuce, cele sa to rozpada po odomknuti
..... hlavne že nemusím používať kľúče
- Malá a šikovná reťaz.
- Zámok vyzerá na obrázku robustne, ale v realite je to tenká reťaz obtiahnutá textilom.
- Plastový kryt zámku - je otázne, čo to vyzdrží.
Ak investovať do reťaze (s ohľadom na bezpečnosť uzamknutia), tak určite nie do tejto.
- Kľúč obojstranný
- Ľahko odomykatelna
- Životnosť
- Nič
- Potočíte s kúskom konára a máte bicykel preč!
Neodporúčam nikomu!
- hrúbka 16,8mm - odstraší slabých zlodejov
- k zámku je až 5 kľúčov
- silný a lahky
- pomer kvalita / cena (ABUS je 2x drahší)
- úchop na zámok sa na môj rám ťažšie montoval
- nie je dosť široký pre zamykanie napr. o lampy
vybral som si zámok kvôli hrúbke a cene
nemontoval sa ľahko na môj neštandardny rám (GT Karakoram)
jeden z najbezpečnejších U zámkov na svete vôbec
- ohromujúco vyzerajúci zámok
- držiak na bicykel
- neviem prečo sú niektoré časti z akéhosi na dotyk lacno pôsobiaceho plastu, možno by bolo lepšie, keby tam nebol
ak by som nebol pred pár týždňami kúpil aj Abus mini, možno by som bol veľmi spokojný, teraz som len spokojný...
- Šikovný
V pohodičke zámoček.Držiakom mi to na bike nejde prichytiť,ale mám to v kapsičke.
- v sade 5 klúčov.
- značná odolnosť
- overená značka
- dizajn mohol byť krajší, priveľmi kričí na bicykli
Šikovný zámok, nemám mu čo vytknúť.
nizka cena
zatiaľ vyhovuje
- CENA,Kvalita
- Kupil som to pred hodinou priamo v sporte za 9,99.Kaslem na to kupujem uz len cez net
Vyborny
Zobrazujem 281 - 300 zo 307 recenzií « Predchádzajúci 1...12 13 14 [ 15 ] 16 Ďalšie »