Najnovšie recenzie zo sekcie Zámky na bicykel
Super cena a kvalita, dobre sa nahadzuje aj kod
Vyborne
Je to masívny zámok, verím že ochráni bicykel
- mám nádej, že hrubšie oceľové oko a 5 miestny kód by mohlo odradiť potenciálneho zlodeja (mám ho na obyčajný bicykel, na elektrobike by som dal určite niečo lepšie)
- dobrá akciová cena
- Posobi robustne
- Vaha
- Reflexne prvky
- V ruke citit ze to je "lacny" zamok
- LED klucik je vtip.. vobec nemusel byt
Vyzera kvalitne, ucel plni ale na kratky cas.. nemyslim si ze je super odolny, zamykanie sice vyzera robustne ale je lahke ako cisty plast. No na moje ucely postacuje, na bicykel za 120 eur az az :)
x
- Kvalitné spracovanie
- Robustný vzhľad
- Pevný zámok
- Lano je už od pohľadu neprekonateľné
- Pomer cena / kvalita
Výborný zámok, na prvý pohľad pôsobí robustne a neprekonateľne. Zámok je pevný a stabilný, nemá vôľu ako pri lacných zámkoch, spracovanie je kvalitné.
Lano je skutočne riadne silné, zlodej by musel prísť s riadnymi nožnicami, aby si s ním poradil.
Robustnosť lana je aj trochu nevýhodou, ťažšie sa s ním manipuluje, ale stačí si nájsť systém.
Vrelo odporúčam.
- Dobrá cena.
Super zamok
- Robi to čo má
- Funguje
Funguje
Velká spokojenost za dobru cenu.
- ľahké
- výborne skladný zámok na bicykel
Hádam vydrží viac ako oceľové lanko.
- Skvely robustny zamok za rozumne peniaze
Drziak na ram asi nevyuzijem, lebo samotny zamok je dost velky a moj bicykel okrem sedlovky a prednej vidly nema zrovna okruhle rury v priereze :D , ale je super ze existuje tato moznost.
Skoda ze su len 2 kluce, mohli byt 3, alebo nejaka informacia ako pri pripadnej strate jedneho kluca objednat/vyrobit nahradny - neskusal som v kluciarstve ci maju tento typ klucov
- Very long chain…. ideal for every securing scenario
- Good price
- Not too heavy to carry on bike
- Funguje ako ma
- Je to spoľahlivé
Plastové telo .....
Nemám žiadne skúsenosti,potrebovali sme,objednali sme z pohodlia domova,dodali nám v poriadku
Zobrazujem 1 - 20 zo 307 recenzií [ 1 ] 2 3 4 5...16 Ďalšie »